Ai mai jos toate informatiile pentru a plasa o comanda

1. Cum cumpăr online?

Alegi produsul sau produsele preferate și le adaugi în Coșul de Cumpărături. După verificarea produselor adăugate trebuie să apeși pe butonul de Comandă. Apoi, se va încarca automat un rezumat al comenzii tale. Acest rezumat va fi trimis automat și pe adresa de e-mail introdusă în secțiunea datelor personale.

Dacă ai alte întrebări, te rugăm să ne scrii la contact@teofood.ro

2. Cum, când și cât plătesc?

Plata acesteia se face prin următoarele modalități:

Către livrator (Numerar la livrare) sau

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Prețurile prezentate pe www.teofood.ro sunt exprimate în Lei și includ TVA. Prețurile pot fi modificate de DA & DI Serv SRL fără o notificare prealabilă.

3. Livrarea produselor

Timpul de livrare va fi intre 30 și 60 minute de la momentul confirmării comenzii.

Pentru a evita posibilele întârzieri, te rugăm să plasezi comanda din timp.

La primirea comenzii, te rugăm să verifici conținutul acesteia, precum și disponibilitatea bonului fiscal. Fără excepție, acest document se află în interiorul coletului.

4. Condiții speciale

Durata de livrare poate fi afectată de factori ce produc întarzieri, independent de voința noastră cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un coleg te va contacta și îți va comunica noua oră de livrare.

*Fotografiile de pe site-ul www.teofood.ro sunt cu titlu de prezentare.